Tilbud!

Håndholdt støvsuger Severin HV 7144

Original price was: 576 kr..Current price is: 494 kr..

Oplev effektiv rengøring med Severin HV 7144 håndholdt støvsuger – kompakt, kraftfuld med moderne design, ideel til hurtige oprydninger og små rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800205282815 Kategori:

Oplev en ny dimension af rengøring med håndholdt støvsuger Severin HV 7144. Denne kompakte og kraftfulde støvsuger er designet til den moderne husstand, der kræver effektivitet uden at gå på kompromis med brugervenlighed. Severin HV 7144 er skabt til at tackle hverdagens udfordringer og gør rengøring til en leg, så du kan få mere tid til de ting, du holder af.

Med en kapacitet på 200 ml er denne seværdige håndholdte støvsuger et ideelt valg til hurtige og nemme oprydninger. Den er perfekt til at samle små remser, krummer og støv, som hurtigt kan samle sig på bordet, gulvet, eller i bilen. Det kompakte design gør det muligt at opbevare den næsten overalt, så den altid er ved hånden, når behovet opstår. Den vejer let, hvilket gør den nem at manøvrere, selv på de mest udfordrende overflader.

Severin HV 7144 leverer en imponerende sugeevne med en 12 V motor. Uanset om du har små børn, kæledyr eller blot et aktivt liv, vil denne støvsuger være din perfekte allierede. Den uden taske konstruktion sikrer, at du aldrig skal bekymre dig om at skifte poser, hvilket sparer penge og tid. Den aftagelige støvbeholder er nem at tømme, så du hurtigt kan fortsætte med dit arbejde.

Med en rækkevidde på cirka 5,5 meter kan du nå ind i selv de mest utilgængelige hjørner og sprækker. Uanset om det er under sofaen, bag kommoden eller i bilen, er Severin HV 7144 designet til at hjælpe dig med at holde dit hjem renere og mere indbydende end nogensinde før. Desuden har den en driftstid på op til 18 minutter pr. opladning, hvilket gør den ideel til hurtige rengøringsopgaver.

Brugervenlighed er i fokus med denne støvsuger. Du kan nemt tænde og slukke for den med en enkelt knap, og håndtaget er ergonomisk designet for maksimal komfort, så du kan bruge den i længere tid uden besvær. Uanset om du er en travl forælder, en studerende eller blot en, der ønsker at holde sit hjem i bedste stand, er Severin HV 7144 den perfekte løsning til dig.

Med Severin HV 7144 får du ikke kun en effektiv rengøringsløsning, men også et stilfuldt design, der passer ind i enhver husstand. Så sig farvel til det besværlige ved rengøring og goddag til en enklere, mere effektiv hverdag. Giv dit hjem den kærlighed og pleje, det fortjener, med denne håndholdte støvsuger, der gør rengøring let som en leg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndholdt støvsuger Severin HV 7144”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.