Samsung BESPOKE Jet Complete Extra VS28C9784QK – støvsuger – ledningsfri – pind/håndholdt – 2 batterier, inkluderet oplader – satin black

10.037 kr.

Oplev Samsung BESPOKE Jet Complete med kraftfuld ledningsfri rengøring, to batterier for længere driftstid og elegant design i satin black. Perfekt til moderne hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900442756851 Kategori:

Oplev en ny standard for renlighed med Samsung BESPOKE Jet Complete Extra VS28C9784QK, den perfekte kombination af avanceret teknologi og ergonomisk design. Denne ledningsfrie støvsuger revolutionerer din rengøringsrutine, så du kan fokusere mere på det, der virkelig betyder noget – tid med familie og venner.

Med sin elegante satin sorte finish tilføjer BESPOKE Jet et strejf af modernitet til dit hjem. Men det er ikke kun et smukt design; støvsugeren er bygget til at være både funktionel og effektiv. Den kraftfulde motor sikrer optimal sugeevne, uanset om du håndterer støv på gulvet, kattehår fra sofaen eller små krummer fra spisebordet. Uanset hvor udfordrende opgaven måtte være, vil denne støvsuger klare jobbet hurtigt og grundigt, så du kan slappe af i et plejet hjem.

Det ergonomiske design gør det nemt at håndtere støvsugeren hele dagen. Den lette konstruktion sikrer, at du nemt kan skifte mellem pind- og håndholdt funktion, hvilket giver dig den fleksibilitet, du har brug for i dit daglige rengøringsarbejde. Det intuitive grib og dækdesign giver dig sikker kontrol, uanset hvilken måde du bruger den på.

Med to medfølgende batterier kan du sige farvel til begrænsningerne ved kabelstøvsugere. Det er ikke kun en praktisk løsning, men også en smart en. Du kan let skifte batteri, hvilket giver dig mulighed for at støvsuge i længere tid uden at skulle bekymre dig om opladning – ideelt til dem med store hjem eller mange ændrede rengøringsopgaver.

BESPOKE Jet er ikke blot en støvsuger; den er udstyret med Smart Tech-funktioner, der tilpasser sig dit hjems behov. Den indbyggede HEPA-filterteknologi fanger 99,9% af partiklerne, hvilket sikrer et rent og sundt indeklima. Perfekt til allergikere eller dem, der ønsker at minimere støv og allergener i deres hjem. Filteret er også nemt at rengøre, hvilket betyder, at det kræver minimal indsats for at holde maskinen i topform.

Designerens opmærksomhed på detaljer skinner igennem i hver funktion ved BESPOKE Jet. Fra det smarte, let tilgængelige opbevaringssystem til de vedholdende rengøringsprogrammer, som giver dig mulighed for at tilpasse det til dit hjemmeklimas specifikke behov – alt dette er indrettet til at gøre rengøring til en leg.

Uanset om du står over for daglige små opgaver eller store rengøringsprojekter, er Samsung BESPOKE Jet Complete Extra VS28C9784QK din pålidelige partner i at holde dit hjem skinnende rent. Med en perfekt balance mellem elegance og ydeevne, er dette mere end en støvsuger – det er en livsstilsforbedring. Giv dit hjem den opmærksomhed, det fortjener, og oplev forskellen med Samsung BESPOKE Jet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Samsung BESPOKE Jet Complete Extra VS28C9784QK – støvsuger – ledningsfri – pind/håndholdt – 2 batterier, inkluderet oplader – satin black”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.