OBH Nordica 2-i-1 Støvsuger X-Pert 7.60 Essential

2.199 kr.

Oplev OBH Nordica 2-i-1 Støvsuger X-Pert 7.60 Essential med kraftfuld sugeevne og trådløs frihed – ideel til hurtig og effektiv rengøring.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801374978288 Kategori:

Oplev friheden og effektiviteten ved OBH Nordica 2-i-1 Støvsuger X-Pert 7.60 Essential – det perfekte redskab til at holde dit hjem rent og indbydende. Designet til den moderne husstand, kombinerer denne støvsuger kraftfuld ydeevne med en let og brugervenlig konstruktion, der gør rengøring til en leg.

Med en imponerende effekt på 140 W og en vægt på blot 1,2 kg i håndholdt tilstand, tilpasser X-Pert 7.60 sig nemt til dit behov for rengøring. Den lette konstruktion sikrer, at du kan manøvrere den ubesværet rundt i dit hjem, fra stuen og køkkenet til trappen og bilens indre. Er det tid til at tackle de sværeste hjørner? Det er ingen udfordring. Den smarte design giver dig mulighed for at tage den med overalt, så ingen støvklump eller krummer kan gemme sig for dig.

Den innovative 2-i-1-funktion giver dig mulighed for hurtigt at skifte mellem gulv- og håndholdt støvsuger, hvilket gør det muligt at nå selv de mest utilgængelige områder. Uanset om du skal tage dig af store flader eller små, svære steder, tilpasser X-Pert 7.60 sig din rengøringsrutine.

Batteritiden er optimeret til at give dig op til 45 minutters rengøring i ECO-tilstand, så du kan få arbejdet gjort uden at bekymre dig om at løbe tør for strøm. Når du har afsluttet rengøringen, kan du nemt oplade støvsugeren, så den altid er klar til næste gang. Ingen flere ledninger, der er i vejen – kun ren og enkel komfort.

Det indbyggede LED-lys på mundstykket er en uundgåelig funktion, der sætter X-Pert 7.60 i en klasse for sig. Det hjælper dig med at opdage skjult snavs og støv, så du kan få en grundig rengøring, selv i mørcke hjørner. Ingen uventede overraskelser; kun en klar indsigt i, hvad der behøver opmærksomhed.

Med en beholderkapacitet på 0,44 liter kan du støvsuge uden at skulle tømme beholderen hele tiden. Dette gør det muligt for dig at fortsætte med rengøringen med minimal afbrydelse. Tanken er nem at tømme og rengøre, så vedligeholdelse ikke bliver en byrde, men en simpel opgave.

OBH Nordica X-Pert 7.60 Essential er ikke bare en støvsuger; det er en trofast følgesvend i din daglige kamp mod støv og snavs. Oplev den enkelhed og komfort, det giver at have et effektivt, brugervenligt rengøringsredskab ved hånden. Tag skridtet mod et renere hjem med OBH Nordica.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OBH Nordica 2-i-1 Støvsuger X-Pert 7.60 Essential”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.